Utbildning (privat)

Gillar att plugga

Har läst kommunikation, pedagogik, psykologi, idrottspsykologi och retorik. Jobbar som kommunikatör och hundlärare och att ha en god teoretisk grund att stå på underlättar jättemycket både på mitt privata arbete och i jobbet som instruktör och lärare på Brilliant DOG.

Till det har jag alltid något läsprojekt på gång, inom hund eller inom något av mina andra favoritområden. Nyfikenhet och viljan att veta hur det ”egentligen” hänger ihop är något som jag alltid har haft med mig. Tycker också att det är väldigt kul att dela med mig av min kunskap till andra.

Att jobba med kommunikation och budskap är vansinnigt kul och det spelar ingen roll om det är att skriva pressreleaser eller publicera på Instagram.

Fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap, 240 hp

Karlstads universitet.
Till toppen!

Att lära är att få kunskap och har vi kunskap så kan vi hjälpa andra att lära för att i sin tur få erfarenheter och kunskaper. Klurar ofta över hur saker kan förklaras på ett enkelt sätt.

Pedagogik, 60 hp

Karlstads universitet.
Till toppen!

Bestämde mig för att plugga psykologi när jag gick min instruktörsutbildning för Anders Hallgren. Både kommunikation, pedagogik och psykologi har mycket gemensamt.

Psykologi, 60 hp

Karlstads universitet.
Till toppen!

Gillar att göra saker ordentligt, så medan jag skrev ”Mest när det gäller!” så pluggade jag och plöjde massor av böcker i tävlingspsykologi.

Idrottspsykologi, mentala träningsmetoder, 11 hp

Karlstads universitet.
Till toppen!

Retorikkurserna är dom roligaste kurserna jag har gått på universitet. Väldigt bra lärare och superroligt övningar i konsten att tala.

Retorik, 22 hp

Karlstads universitet.
Till toppen!

Har haft och har stor nytta av Studiefrämjandets ledarskapsutbildningar.

Ledarskapsutbildning, Studiefrämjandet

L1, L2 och L3.
Till toppen!

Att ha fått gå kurs för Sören Larsson känns stort. Sören jobbade på SVT och producerade en rad program. Han undervisade också i journalistik på Journalisthögskolan och var rektor på Poppius journalistskola. När Sören sa att en text var bra, då var den bra!

Journalistik

”Att skriva i tidning”, Sören Larsson
”Berättande journalistik”, Sören Larsson
Till toppen!

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr