Onlinekurser

Välkommen till Brilliant DOGs onlinekurser. Onlinekurserna finns för tillfället på plattformen EasyPractice. När du anmäler dig så kommer du att få en en inloggningskod (på din e-post) och sedan kan du starta din kurs direkt. Klicka på någon av kurserna så kommer du till Brilliant DOGs onlinekurser.

Medlemssidan hos Brilliant DOG. Du är med utan kostnad, så häng med!

Det här är Brilliant DOG

Strular hundträningen? Att träna hund kan ibland kännas som att famla i mörket. Hur börjar man? Hur går man vidare? Hur gör man när det blir fel?

Ingen är perfekt som hundägare och som hundtränare kör det ihop sig då och då. Ibland tränar och tränar vi, men vi kommer ingenstans eller så går det väldigt sakta framåt. Ibland tror vi att vi har löst ett problem bara för att upptäcka att det hade vi inte.

I Brilliant DOG finns tips och tricks som gör hundträningen enklare och roligare.
Läs mer och häng med i Brilliant DOG!

För 3:e året i rad kör jag Tricks- och bokcirkeln och det är en av mina roligaste kurser. Vi häger tillsammans och tränar freestyle ett helt år.

Tricks- och bokcirkel 2024

Under ett helt år kommer vi att träna tricks, freestyle och HtM och vi följer kapitlen i boken ”Hundtricks & freestyle”.

Varje månad får du tips på övningar att göra med hunden. Vi kör också webinarier som är fullproppade med tips och träningsråd. Du är med och påverkar innehållet i webbinariernaDom är ett givande komplement till kapitlen och övningarna i bokcirkeln.

Boken “Hundtricks & Freestyle” samt onlinekurserna ”Freestyletricks” och ”Target” ingår utan kostnad i Tricks- och bokcirkeln.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till Bokcirkeln 2024!

I Busys valpskola har jag samlat allt som jag gör med mina valpar och övningarna som jag kör när jag har valpkurs.

Busys valpskola (2,5 timme)

Busys valpskola är fullmatad med massor av tips och övningar som kommer att ge dig och din hund en skön och härlig tillvaro tillsammans. Busys valpskola passar även dig som har en äldre hund som du vill träna grunder med.

I kursen ingår också en bonusdel där vi får följa valpen månad för månad. Vad händer vid vilken ålder? Vad kan vi förvänta oss? I bonusdelen får du massor av tips på vad vi kan tänka på och vad vi kan träna med valpen och den unga hunden vid olika åldrar.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till Busys valpskola!

Dreamteam är kursen där hunden och du har lika stort utrymme. Hälften av övningarna är för hunden och den andra hälften för dig.

Dreamteam (2 timmar)

Bakgrunden till Dreamteam är Anitas många år som hundtränare och instruktör (drygt 40 resp 35 år) samt diskussioner tillsammans med instruktörskollegor om vad det vanligast är som vi stöter på när vi har kurs. I Dreamteam har vi helt enkelt samlat alla våra erfarenheter.

I Dreamteam ligger därför fokuset lika mycket på oss som hundtränare (det är ju vi som planerar och genomför träningen) som det gör på hundens träning. Vi vill helt enkelt inspirera till stimulerande, motiverande och utvecklande hundträning.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till Dreamteam!

Att träna tricks och freestyle är bland det roligaste som finns. Här presenteras dom vanligaste tricken och hur vi kan lära in dom.

Freestyletricks (1,5 timme)

Hundar älskar att träna tricks! Du kan se onlinekursen som starten på din freestylekarriär eller så ser du tricksträningen som aktivering.

I kursen presenteras dom vanligaste freestyletricksen. Du kommer att få smarta tips om hur du tränar in tricken på ett enkelt sätt, hur du jobbar med dina belöningsplaceringar och hur du får hunden att jobba med engagemang och självförtroende.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till Freestyletricks!Att använda olika formen av targets i träningen är otroligt effektivt. Vi kan på ett enkelt sätt hjälpa hunden att förstå vad den ska göra.

Target (1 timme)

Att lära in targetbeteenden och olika sorters targetar gör underverk för träningen. Vi kan använda targeten som:

En hjälp för att lära in andra beteendet, t ex apportering, tricksträning, fotpositioner. Som ett eget beteende för att få möjlighet att belöna hunden, t ex vid hundmöten. För att ge hunden andra alternativ t ex var den ska ta leksaken istället för att nafsa oss i händerna.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till Freestyletricks!

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr